2010. aug. 22.

Integráció?!

Ebben a bejegyzésben azt fogom Neked elmesélni, hogy hogy viszonyulnak élősködőink a többségi társadalomhoz, meg úgy általában mindenkihez, aki nem a saját belterjes törzsükből való.

A liberális megmondók legnagyobb hazugsága az, hogy pénzzel, pozitív diszkriminációval kell és lehet cigányainkat integrálni, mindezt mindenki kultúrájának a tiszteletben tartása mellett. Ez a teória több sebből vérzik, de a legnagyobb buktatója a rasszizmus, ami ennek a hangoskodó, erkölcsi és viselkedési normákat nem ismerő élősködő fajnak a legjellegzetesebb jellemvonása.
Ez akaratlanul is egy másik kérdést vet fel bennem: vajon ennek a rasszizmusnak a következményeként kialakult vérfertőzés miatt kerültek-e ennyire szánalmas szellemi és egészségi állapotba, vagy genetikai zsákutcaként eleve rosszabb esélyekkel indultak a többi faj ellenkező nemű egyedeinél? Ezt a kérdést valószínűleg soha nem fogjuk tudni megválaszolni, de nem is ezért vagyunk itt, hanem, hogy a jövőbe nézzünk és a saját kezünkbe vegyük gyermekeink, unokáink sorsát.
Szóval van itt, Magyarországon (is) ez a népcsoport, úgy kb minden tizedik magyar cigány. De csak jogilag ám, mert nem akarnak és soha nem is fognak egy befogadó nemzethez sem tartozni. Vagyis itt él velünk, vagy inkább belőlünk egy népcsoport, amelyik nyíltan gyűlöli, lenézi az őket eltartó, őket teljesen érdemtelenül pátyolgató népet. Hálájuk jeléül, kevert korcsoknak, mongol kutyáknak neveznek, tisztességben megőszült öregeinket mészárolják le brutálisan pár ezer Forintért.
Elég, ha a nyelvüket közelebbről megvizsgáljuk (most nem a magyargyalázó férgek kitépett nyelvén keresek fizikai elváltozást), önmagukat nagyon furfangos logikával "romának", vagyis "embernek" hívják, cseppet sem zavartatva magukat attól a ténytől, hogy ettől az életformától a legmesszebb állnak. Aki nem roma (ember), az viszont gádzsó, ami jelenthet parasztot is, de a cigányok szerint csak szimplán - nem cigány. A magyar nyelv 120.000 szavas szókincséhez képest a cigány nyelvjárások 5-6.000 szavas szókincse nevetségesen primitív, még sincs szavunk a nem magyarokra.
A cigányok rasszizmusának iskolapéldája, a különböző törzsekből származó egyedek egymáshoz való viszonyulása. A romungró, a beás és az oláh is lenézik, sőt, még jobban utálják egymást, mint a fehéreket. Ez valami olyasmi lehet, mint a hiénáknál egymás kölykeinek a felzabálása, így több dög marad a saját debil kisretkeiknek.
A fentiekből egyértelműen megállapítható, hogy a cigányok integrálása soha nem sikerülhet, mert nem csak, hogy nem akarnak velünk közösséget, egységet alkotni, de kifejezetten az ellenségeiknek tekintenek, ezáltal azzá is válnak.
Annyira hülyék meg már tényleg nem lehetünk, hogy jövőnk, nemzetünk és utódaink gyilkosait a saját házunkban hizlaljuk, erősítjük.

Kérdés: tényleg azt szeretnénk, hogy az unokáinknak félni keljen a saját hazájában, csak mert magyarnak születtek?

Én nem szeretném és kész vagyok tenni is ellene! És Te?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése