2010. aug. 23.

Cosland, az élhető Magyarország záloga

Kedves Olvasó!

Blogom kizárólag egyetlen témával, Magyarország és Európa cigány lakósságának deportálásához szükséges feltételek megteremtésének a lehetőségével fog foglalkozni.

Leírom neked, hogy miért látom ezt ésszerű, humánus és tényleg megkerülhetetlenül szükségszerű lépésnek. Beszélek majd, az általam elképzelt megvalósításról, szóval alaposan körüljárjuk a témát.

Mire végzünk, látni fogod, hogy ez az egyetlen út, amely:

- diplomáciailag vállalható
- nemzetközi érdek
- humánus
- gazdaságos
- végleges

Ha van véleményed, kérlek írd le és beszélj másokkal is, akiket érdekel a téma. Kíváncsi lennék az ötletem támogatottságára a magyar társadalmon belül.

Elvégre mi döntünk!

117 megjegyzés:

  1. Kedves Bulcsú nemzettestvérem!
    Ötletedet maradéktalanul támogatom!!!

    VálaszTörlés
  2. környezetem és jómagam is felháborodással tapasztaltam azt a mérhetetlen cinizmust, ami Önt arra késztette, hogy a szavazási lehetőségek közé a "sajnos" kifejezést becsempészte!!!
    több komolyságot kérek Öntől ezekben a kérdésekben!!!

    VálaszTörlés
  3. Kösz, hogy kitetted Cosland keresztanyjának a blogját. :) Viszonoznám, de meg kell keresnem, hogy lehet az ilyen izéket kitenni. Na, majd rájövök, csak legyen egy kis szabad időm hozzá.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy itt jártatok:).

    A "sajnos" nem cinizmus volt, Netiré, nem szeretnék mindenfele szétlőtt embereket és házakat látni.

    És egy normálisabb lőszer is 500 Ft körül van.

    Ez volt a cinizmus:).

    Ez természetes, Harci.

    Tervezés - Modulok hozzáadása - Bloglista:)

    VálaszTörlés
  5. Van olyan hely ahol ezt a Coslandet meg lehetne alapítani ? Tuvalut ajánlanám a figyelmetekbe erre a célra ! Ha információ kell erről a szigetecskéről, akkor szívesen tájékoztatlak. Egyébként nem sokára üres lesz, így van hely rajta a cigányságnak ! Hogy miért lesz lakatlan ? Mert az emelkedő tengerszint miatt nemsokára elnyeli a Csendes óceán ! Így két legyet üthetnénk egycsapásra, lenne Cosland és megoldódna a cigányprobléma !

    VálaszTörlés
  6. Szia Nothus! Építenének ezek egy akkora hegyet a kiköpködött szotyihéjból, amin vígan elrajoskodhatnának. Így legalább Tovalu is megmaradna, csak a hajósok "a nagy szotyizátony" - ként emlegetnék.

    VálaszTörlés
  7. 1. Lakatlan terület!
    Példa: kanadai vagy orosz tajga, Ausztrália középső területe!
    Előny: megmutathatják, hogy egyedül is képesek megállni a lábukon!

    2. Olyan terület, ahol nem szúrnak szemet!
    Példa: Haiti, Szomália!
    Előny: a kultúrális különbségek elhanyagolhatóak!
    A beolvadás könnyebben megtörténhet...
    Ezekben az országokban lemérhetnénk a genetikai rátermettségüket!
    Haiti-ban egy telefon ellopásáért halálra is kövezhetik az embert!
    Szomáliában lehetne rajoskodni a sok szamurájkard-utánzattal...

    Hajrá, hajrá! ;)

    VálaszTörlés
  8. Szia Adver! Elméletileg tökmindegy lenne, hogy hova, de azt nem gondolom, hogy bárki a sajátjai közé akarná telepíteni őket, kivétel talán India lehet, ott fel sem tűnne még 10 millió a már meglévő 1 milliárd mellett.
    Fejlett országok nem fognak területet átengedni, de Kazahsztánnal, Mongóliával, vagy Braziliával esetleg meg lehet egyezni, földjük van elég, pénzük meg kevés.
    Én ezen a vonalon indulnék el.

    VálaszTörlés
  9. Elolvastam Tamangó írását, kár tagadnunk a jövőt, könnyen előfordulhat az ő elképzelésének megvalósulása. A Magyar azt kapja a nemtörödömségéért ami jár neki. Szart rá a nép arra hogy mit csinálnak az integráció nevében a cigánysággal, azaz tenyésztik őket, akkor ez a büntetés.

    VálaszTörlés
  10. A kocka még nincs elvetve Nothus. Ha más nem, akkor pont a szaporulatuk okozta teljes gazdasági összeomlás fogja tettekre kényszeríteni a népet. Képzeld el, hogy lenne mondjuk 3 millió cigány felnőtt, 90%-uk munkanélküli és van még 5 millió kölkük. Ki a faszom fogja tudni eltartani őket? Márpedig zabálni kell és amikor már a magyarnak sem lesz miből, hiába dolgozik, nem fogja elnézni, hogy a gyereknek nem jut kaja, ezek meg kilopják a kertből az uborkát. De ettől még qrvára messze vagyunk, a Dunántúlon az 5%-ot sem érik el. Ma beszélgettem egy iskolai védőnővel, azt mondta, az ő kisvárosukban, az iskolában egyáltalán nincs cigány. De azért megvárni nem kéne, hogy idáig fajuljanak a dolgok...

    Mint mondtam, itt nem lesz Cosland, az kizárt. Vagy hallottál már olyat, hogy a bélféreg megöli a kutyát, utána meg ő védi a házat?

    Tamango is csak egy retkes nácigány a sok közül. Provokátorokról ír, miközben a nemzetet gyalázza, provokálja a legundorítóbb módon.

    A vén köcsög!

    VálaszTörlés
  11. Amíg én és a gyerekeim élnek, addig Magyarországból nem lesz cigányisztán !

    VálaszTörlés
  12. Forgatom ezt a szót hogy Cosland, de nekem csak ez az értelmezés ugrik be róla hogy Koszföld. Valójában mit jelent maga a név ?

    VálaszTörlés
  13. Pontosan azt jelenti, amit írtál. :D

    VálaszTörlés
  14. Cosland = Cigányia, Gypsyland, Retekföldje, Romanisztán:)

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm hogy világosságot gyújtottatok a fejemben. Még most is fent van a pumpám Villás írásától, még az epém is felszökött ettől a tetűtől, ezek azt hiszik hogy valaha is Cosland lesz Magyarországból ? Kurvára eltévedtek. Amikor lejár a megbízatásom azonnal tűzök haza, remélem minél előbb kirobbantják ezek a retkek a polgárháborút, elegem van ebből az élősködő bandából.

    VálaszTörlés
  16. Örülök, hogy mégis hazajöttök Nothus.

    Haza csak egy van!

    VálaszTörlés
  17. Bizony, hazamegyünk. Nem engedem hogy a gyerekeimnek ne legyen hazája ezek végett a mocskos ingyenélők végett ! Itt az idő a végleges rendezésre. Amint vége a szerződésemnek, mi is találkozni fogunk Bulcsú, remélem hogy akkor nagy egyetértés fog kialakulni kettőnk között.

    VálaszTörlés
  18. Eddig sem veszekedtünk valami sokat:)

    VálaszTörlés
  19. Van igazságod. Szinkronban vagyunk majdnem minden témában. Kivéve egyben, mégpedig Cosland témájában, mert én máshogy kezelném ezt a kérdést. Nekem azt tanították, hogy hülye az az ember aki megkegyelmez az ellenségének ! Ugye érted ?

    VálaszTörlés
  20. Ez egy igen tanulságos felirat az ókorból:

    "Ut quis quem vicerit, occidat!"

    Egy gladiátorkaszárnya falán maradt ránk.

    VálaszTörlés
  21. Értem...és értem.

    Én már csak ilyen kegyetlen vagyok, szeretném látni a bamba pofájukat, amikor rádöbbennek, hogy egyirányú jegyük van Coslandba és ha zabálni akarnak, bizony dolgozni kell érte, hogy vége az élősködésnek és, hogy hova jutottak a nagy pofájuk miatt. Nagyobb büntetésnek tartanám, mint a halált.

    VálaszTörlés
  22. Bulcsú ! Kötelességemnek érzem hogy kitegyem a cigányhimnuszodat a blogomra ! Ezúton kérek minden náczi magyart, hogy a bloggomba legyenek szívesek cigányhimnuszt írni. A legsikerültebbeket véglegesen ki szeretném tenni.

    VálaszTörlés
  23. Be is pörögtek rá a kokszosék rendesen ! :-)

    VálaszTörlés
  24. A román cigányok pénzt kaptak a román államtól azért, hogy elhagyják az országot!
    Most, a francia állam pénzt ad a cigányoknak azért, hogy visszamenjenek...
    (Ezek a cigányok még vissza sem értek szülőföldjükre, de már megígérték, hogy visszautaznak majd Franciaországba...)
    Kérdéseim:
    1. Ezek (és a magyar cigányok deviáns része) az emberek kinek kellenek?
    2. Ők most abból fognak megélni életük végéig, hogy ingáznak két ,,rásszistá'' ország között?

    A probléma nagy, a téma fontos (ezért is jó ez a blog); meddig fogják még a nagyhatalmak húzni az időt???
    Ez már Európa szégyene, hogy nem tudnak mit tenni/kezdeni a bűnöző cigányok hatalmas csoportjával!
    Megoldást kell találni, sürgősen...

    VálaszTörlés
  25. Én találnék ! .50 és .44 szerény megoldásában, ami valljuk be, gazdaságos megoldás a problémára.

    VálaszTörlés
  26. Szia Adver! A modern társadalmak rákfenéje, hogy a kormányok a politikájukkal, általában valamilyen elvárt eszmének akarnak megfelelni, még akkor is, ha ez kifejezetten káros a társadalomra.

    Ez egy rendkívül káros felfogás, amit gyökereiben kell megváltoztatni. A bűnt büntetni kell, úgy, hogy azt tényleg büntetésnek fogják fel. Az AI, a TASZ és hasonló "jogvédő" cionista képződményeknek köszönhetően többszörösébe kerül az államnak (nekünk) egy elítélt eltartása, mint mint egy felsőoktatásban résztvevő diák. Az önvédelemnél is mérlegelned kell, hogy milyen eszközt használsz, mert büntethetővé válsz, ha az nem felel meg a törvényben előírt arányosság szabályának. Még a saját otthonodban is.
    A rendőrnek is kevesebb a joga, mint a bűnözőnek, főleg ha etnikumhoz tartozik szegény kirekesztett páciensünk, pedig szívesen intézkednének megfelelően, ha nem kéne attól tartani, hogy másnap 7 db. jogvédő szervezet liheg a nyakukba, akikkel szemben semmilyen támogatást nem kapnak a törvénytől, amit megvédeni hivatottak.

    A polkorrektség jegyében egyelőre tabutéma a cigányságot felelőssé tenni a saját helyzetéért, viselkedéséért, szintúgy a demográfiai katasztrófával való szembenézés.

    Előbb - utóbb a nép ki fogja venni a józan irányításra alkalmatlan emberek kezéből a gyeplőt, ennek a robbanásnak a következményei azonban egyelőre beláthatatlanok.

    Addig azonban, egy gondosan megtervezett sátáni terv szerint zajlik az életünk, amiben a cigányság csak egy eszköz, egy agyatlan biológiai fegyver, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kell erre a csúf betegségre kezelést alkalmazni.

    Ajánlott olvasmány:

    Cion Bölcseinek jegyzőkönyve

    VálaszTörlés
  27. Nothus, ha a fent említett robbanás bekövetkezik, nem marad más megoldás. Nyilván mindenkinek eszébe jutott már ilyesmi, de a következményeit csak találgathatjuk.

    Lehet, hogy ennek kell megtörténnie ahhoz, hogy realizálódjon

    a Cosland teória.

    VálaszTörlés
  28. Itt egy mai, aug. 28. -ai német cikk:

    http://www.kybeline.com/2010/08/28/rumanien-und-bulgarien-sind-ihrer-zigeuner-uberdrusig/

    idézek:

    Wenn niemand die Zigeuner als Mitbürger im Land haben will, sollte man vielleicht an die Lösung denken, ihnen einen Staat irgendwo einzurichten, wo sie sich selber versorgen müssen und nicht mehr einfach von der Sozialhilfe und Krimininalität leben.

    lefordítva:

    Ha senki nem akarja a cigányokat a saját országa polgáraiként, gondolni kéne a lehetőségre, hogy kapjanak egy államot, ahol magukat kell eltartaniuk és nem szoc. segélyből és bűnözésből élnek.

    lopják az ötletemet, ezek a gaz náczik, de nem zavar:)).

    VálaszTörlés
  29. A szerény kérdésem pedig csak annyi, vajon Európa szívében akarják létrehozni ezt a Cosland nevű elmebetegséget ? Mert a cigányok Magyarországra álmodják .

    VálaszTörlés
  30. Szia Nothus! Konkrét ötletük nem volt, de az írásból kitűnik, hogy lakatlan területben gondolkoznak.

    Az egyik hozzászóló szerint (irgendwo zwischen Pluto und Merkur) a Naprendszer túlsó oldala lenne a megfelelő hely. Szerintem azonban, nem kéne magunkra haragítani a földönkívülieket, ők sem dobálják le nálunk a szemetüket.

    VálaszTörlés
  31. Sajnos igazuk lesz,mert stratégiailag előnyben vannak,a szomszédság miatt is.A szomszédok lennének a jó akarók valószínű.Ha egy ilyen dolog felvetődik Európában,az biztos,hogy a Magyarság vesztére döntenek.Mint mindig.

    VálaszTörlés
  32. Üdv Tóth! Elképzelhetetlennek tartom, hogy az EU Cigányiát akarna tagországnak, ahonnan korlátozás nélkül rajzanának ki a zsákmányszerző hordák. Ennél jóval kisebb diplomáciai és egyéb konfliktusok nélküli megoldások is lennének, ami gazdaságilag is előnyösebb lenne és a nemzetközi politikában mindig ez a döntő érv.

    Amúgy meg, jöhetnek a pokol katonái is, a Hazát akkor is megvédjük, ha mind a 9 millió retket nekünk kell elégetni!

    VálaszTörlés
  33. Lakatlan terület Európán belül nem nagyon van...
    Én mindenképpen Európán kívül szeretném tudni őket (a cigányság deviáns és bűnöző rétegéről beszélek)! ;)

    Radics Béci is szeretne élni egy ilyen országban, olvastam nácigány blogján; hát tessék!
    Mutassák meg, hogy tudnak termelni, önállóan (meg)élni, újrahasznosítani (mekkora náczi vagyok, hogy mindezt kinézem belőlük, mi?), fejlődni, stb.
    Bűnmentes országról álmodnak, csinálják meg!
    Kit lopnának meg, kit gyilkolnának meg ott, egymást?
    Egymást állítólag nem ölik meg (ezt csak a magyar csinálja, bezony), egymástól nem lopnak; lopni ugyanis csak fehér embertől szabad (ez sem rasszista kijelentés, állítólag)!
    Minden bizonnyal rendes, tiszta, mindennapos vérontásoktól mentes kis ország lenne ez...

    Magyarországot pedig el lehet szépen felejteni!
    Sőt, BAZ megyét is; nincs itt egyezkedés...
    Elég területet raboltak már el tőlünk!
    Véleményem szerint, egy olyan etnikumnak (és itt most az összeurópai cigányságról beszélek), amelynek történelmi múltja nem nagyon van, hazája (mert hiszen mindig az az ország az adott hazájuk, amelynek a törvényeit kihasználják) pedig egyáltalán nincs; területi követelésről ne is álmodjon!!!

    Oldja meg az Unió, vásároljanak meg egy Európán kívüli területet és szabadítsanak meg minden egyes kulturált, európai népet a cigánybűnözőktől (mehetnek velük azok is, akik szerint egész Európa benácult)!

    VálaszTörlés
  34. Ja és Bulcsú, láthatod, hogy más ország békés lakóit is érdekli a téma!
    Erőszakmentes, békés megoldást kell találni, hogy gyermekeink, unokáink jövője biztosított legyen!
    Ez nem csak a magyar ember álma, hanem a románé, a csehé, az osztráké, a szlováké, az olaszé, a finné, stb.

    VálaszTörlés
  35. Én nem értem a magyarságot, ha a cigányság a magyar törvények felett állónak érzi magát, akkor nekem miért is köteleségem velük szemben betartani a törvényt ? Jövőre megyünk haza, akkor szeretném látni hogy mellettem rabol vagy erőszakoskodik a szemét hulladékja. Minden egyes összevert cigányról ki fogom rakni a fotót. Itt az ideje a pofajártatás mellett tenni is valamit. az én terveim szerint a bajtársaimmal sűrűn fogunk eljárni szórakozni a cigány kocsmákba, nagy esti sétákat fogunk tenni a VII és a VIII kerületben. Igyekszünk majd sok vidéki turizmust beiktatni a szabad időnkbe.

    VálaszTörlés
  36. Adver, arányaiban a legtöbb cigány Szlovákiában él. A 80 milliós Németországban 70.000 a "német" cigányok száma és ehhez jött hozzá az a 12.000 koszovói cigány, akiket most vissza akarnak telepíteni. Ha náluk is 10 % körül lenne, már megnyitották volna koncentrációs táborokat.

    Egyelőre még csak a civilek gondolkoznak ilyen, vagy ehhez hasonló megoldásokban, a hivatalos vélemények mélyen elítélik az ilyen rasszista gondolatokat:). De mint a történelemből már számtalan esetben kiderült, a dolgok gyorsabban változnak, mint ahogy azt az emberek felfogni képesek. Nemsokára új szelek fújnak, csak egy bátor erő kell, aki kimondja amit a nép akar és onnantól nem lesz visszaút.

    VálaszTörlés
  37. Nothus, azt szeretem Benned, hogy a dolgokat a gyakorlatiasan közelíted meg:)).

    VálaszTörlés
  38. Ibrahim Mustafa Kaladzsad

    Tomi55 eszmefuttatása

    http://bevandorlo.blogspot.com/2010/08/magyarorszag-naploja.html

    VálaszTörlés
  39. Ajjaj, ügyetlen vagy Renoval.

    Nyomokat hagysz, te miskolci putriscigány:).

    A nevedre kattintva kiderül, hogy nemi identitászavarban is szenvedsz..., vagy csak ennyire félsz, hogy megtalálnak?

    Már késő kispajtás:)).

    VálaszTörlés
  40. Pujaró Herceg: Dik mit találtam! Lássátok a jövőt!: http://bevandorlo.blogspot.com/2010/08/magyarorszag-naploja.html

    VálaszTörlés
  41. Bulcsú, írtam neked egy emailt, de a mai napig nem válaszoltál rá. legyél szíves elolvasni és esetlegesen válaszolj rá, legyél szíves.

    VálaszTörlés
  42. Már olvastam tisztelt kondatársam az ólban ! Köszönöm a válaszodat !

    VálaszTörlés
  43. Látom, érdekes vitád volt azzal az agyament Villással. Az az ember egy elmebeteg cigány !

    VálaszTörlés
  44. Szerintem elég, ha csak annyit mondunk, hogy cigány. Ez már eleve magába foglalja az elmebetegséget:).

    VálaszTörlés
  45. Kedves Bulcsú nemzettestvérem!
    Megrökönyödve tapasztalom, hogy ezek (és itt kizárólag az eltunyult cigókról beszélek!!!) már annyira kibaszott lusták, hogy a saját sorsukkal sem törődnek.
    Egy szavam nem lenne, ha legalább arra vettek volna fáradtságot, hogy segítsenek az új haza kijelölésében, vagy szavazásukkal segítenék a róluk kialakult siralmas összbenyomás pozitzív irányba terelését.
    Már az sem lepne meg, ha közölnéd: értük való fáradozásodért köszönőlevelet sem kaptál tőlük...

    VálaszTörlés
  46. Kedves Netiré!

    Sajnos jellemző erre a népcsoportra, hogy az állatkerti óriásteknőshöz hasonló rezignáltsággal fogadják sorsuk mindennemű fordulatát, a környezetükben bekövetkező változások pedig egyáltalán nem jutnak el a tudatukig. Már ha tudatnak nevezhetjük egyáltalán a szotyizást és a szaporodást irányító két darab idegdúcot, ami az faj fenntartásához szükséges mozdulatsorokat koordinálja.

    Köszönőlevelet nem kaptam, de nem is lenne keresztény emberhez méltó magatartás, ha ezt elvárnám tőlük. Épp elég lesz nekem a marhavagonok szűk kis szellőzőrácsain kiszűrődő boldog ünneplés hangja, amikor elindulnak a szerelvények az új cigányország, Cosland irányába.

    Nemzettestvéri üdvözlettel: Bulcsú

    VálaszTörlés
  47. Netiré

    Hogy mersz ilyet állítani,hogy lusták.Nincs idejük,mert az üzemekben,és az utak felújításán dolgoznak.Szavazásról csak annyit,hogy én egyedül háromszor is szavaztam!Hogy a cigány mízs legyen a megmentőd.

    VálaszTörlés
  48. Egy nagy lóf..t lusták, mint a méhek a virágport, úgy gyűjtik a fémeket és mások kis vagyonkáját ! Mikor elindulnak, én nem Coslandra gondolok, egy embernagyságú gyertyát fogok valamelyik templomban meggyújtani !

    VálaszTörlés
  49. Renoval, a munkagépek alkatrészeinek az éj leple alatt történő leszerelését azért nem nevezném munkának.

    VálaszTörlés
  50. Irtam fél orát ás elveszett!
    Pedig nagyon okos gondolatok voltak,de erröl lemaradtok ma este!
    Csákány!
    Preludio11

    VálaszTörlés
  51. Preludio, ha sokat akarsz írni, több üzenetben küldd el, mert a nagy tartalmakat nem tudja a rendszer megjeleníteni.

    VálaszTörlés
  52. Oksa.Csak már igem késö van,és bizomy holnap is munkanap van nállunk parasztoknál.Valakinek meg kell dolgozni a kissebbségek napi betevö segijkéjéért!
    Jó ésa Magyaroknak!
    Nyaloka a cickányoknak és zsiráfoknak!
    Preludio11

    VálaszTörlés
  53. Jav:jó éjszakát
    Bocs csak sötétben irok.

    VálaszTörlés
  54. véget ért a nyugodt lopások ideje, kiosztották az első 20 000 forint alatti lopások jutalmát ! Jájj szegín rómákok, víge á megílhetisnek ! Jáj, jáj, a Devla legyen veletek Koszföldi cigánoka !

    VálaszTörlés
  55. Sebaj, Coslandban annyit lopnak szegények büntetlenül, amennyit csak akarnak, mert a Devla szereti őket. Csak egy pici baj lesz, mert lesz hol lopni, lesz kitől lopni, csak nem lesz mit lopni, mert ha senki sem dolgozik, ....., ámbár erre is van megoldás. Az egyik ellopja éjjel, a másik visszalopja nappal, aztán cserélnek. Ameddig a sün kitart, vígan mehet a bolt. :)

    VálaszTörlés
  56. azt nem lehetne, hogy a jó forró, húzós, fullos, enyhén nedves, bársonyosokat teletöltöm az utazás előtt?

    VálaszTörlés
  57. Nothus! A Fidesz is tudja, hogyha nem tesz az elharapódzott cigánybűnözés ellen, csak idő kérdése, hogy a Jobbik kormányra kerüljön. Egyelőre elég gyenge kis intézkedéseket foganatosítottak, de mivel korcsaink szaporodaásával a gazdaságra rótt terhek is egyre nőnek, muszáj lesz előbb - utóbb tényleg bekeményíteniük. Attól is retteghetnek, hogy ha a Jobbik váltja őket, az ő korrupciós ügyeiket sem kerülik el a vizsgálatok.

    Harcos, gyanítom, hogy az első pár évben a "trónviszályok" és a sünök korlátozott száma lefelezné az új állam polgárainak számát, így egyből kétszer annyi eszköz jutna rájuk, mint amikor a rajtvonalhoz álltak:).

    Tomi! Légyszi ne:))!

    VálaszTörlés
  58. Kedves Bulcsú nemzettestvérem!
    Harag nincsen szívemben cigány honfitársaim iránt(!) = a teletöltést kizárólag azért indítványoztam, hogy emberi DNS-eket is vigyenek magukkal az Univerzumba, ha a végső könnyekkel teli búcsú után leszünk végre...

    VálaszTörlés
  59. Tomi, Tu', was Du nicht lassen kannst:).

    Csak utána ne csodálkozz, ha a nemibeteg gondozóban kirakják a fényképedet, mint egészségügyi rizikófaktorét:).

    VálaszTörlés
  60. Kedves Bulcsú nemzettesvérem!
    Légyszi küldj egy emailt a titogart@gmail.com - ra, mert sehol nem lelem a címed!!!
    Csináltam egy plakátvázlatot, amiben kedves közreműködésed szeretném kérni!
    Vélhetően Neked is tetszeni fog:)
    Előre is köszönettel!
    Tamás

    VálaszTörlés
  61. Hát hun vagytok nácikok ? Mán bezártak a árya cigányok ? Hun vagytok mán, így hugyan tanujam a nácikok szíp eszmílyét ?

    VálaszTörlés
  62. Sziasztok.
    A multkor megfenyegettelek beneteket,hogy hosszabban fogok irni.
    Véleményem szerint a Costland ötlete jo,bár már van saját államuk,a neve is stimmel,Romániának hivják.Miután már magyarország kétharmadát elvették tölünk,a balogarti és radics féle uszitokkal,akik magyar földre pályáznak,és szeparatista álmokat szövögetnek,ugy kell bánni állami szinten,mint azt az oroszok,vagy a szerbek teszik.

    VálaszTörlés
  63. Sziasztok! Fel akartam tölteni egy videót, de állandóan megszakadt a feltöltés.

    Nézzétek meg itt, pont a romániai cigányokról szól:

    http://egymagyar.blogspot.com/2010/09/europa-pestise-ciganyok.html#comments

    Preludio, én is szívesen betelepíteném a Bukarestbe az összes cigányt, de de ez szerintem a románoknak nemigen tetszene:). Inkább gondoljunk rájuk ebben az egy kérdésben, mint szövetségesekre, végül is egész Európa ugyanazt tenné velük a legszívesebben; kitelepítené őket a Góbi sivatagba.

    VálaszTörlés
  64. Kitelepíteni, kitelepíteni, de hova a picsába lehetne kitelepíteni őket ? Ismersz egy olyan országot, akiknek kellenének ? Én egyet sem ! Mind tiltakozna ! Egy államnak sem kell a putris cigány.

    VálaszTörlés
  65. Bár volna egy ötletem, a chileiek szerintem szívesen odaadnák az országuk északi részén lévő részt, az Atacamát. Esetleg mint számbajöhető hely, ajánlanám megfontolni.

    VálaszTörlés
  66. Nothus, várjuk meg előbb a szavazás eredményét. Meg kell hajolnunk a többség akarata előtt. Még bármi kijöhet, akár az is, hogy a cigány is ember (ehhe).

    VálaszTörlés
  67. Ne ijeszteges Bulcsú, gyenge a szívem ! Én nem vagyok demokratikus beállítottságú, nem érdekel a szavazás, kifele innen velük !

    VálaszTörlés
  68. Egyelőre a kiirtás vezet:).

    A demokrácia látszatát fenn kell tartanunk az abszolutizmus eljöveteléig. Vagyis, ha nem tetszik a végeredmény, akkor választási csalásra hivatkozva kizárok egy, vagy két lehetőséget.

    Például azért, mert retkek is nyomogattak, pedig nekik valójában nincs is szavazati joguk.

    VálaszTörlés
  69. a népakarat is azt kivánja, hogy a harmadik verzió mellett maradjunk - a költségvonzatai is sokkal kedvezőbbek...

    VálaszTörlés
  70. magam is úgy látom, hogy idekavarodott 4 kohány és kapásból bejelölte az elsőt:)

    VálaszTörlés
  71. Végigfuthatott valami infó Jászberénytől Miskolcig, mert két nap alatt akarták megfordítani az eredményt, de mostanra elfogyhattak az internetkapcsolattal bíró ismerősök, vagy csak lusták tovább kampányolni:).

    VálaszTörlés
  72. Cigánykérdésben szarok a demokráciára !

    VálaszTörlés
  73. Bulcsú, írtam neked ajdemailban !

    VálaszTörlés
  74. Én meg demokráciában (is) szarok a cigányokra!

    VálaszTörlés
  75. Megnéztétek a BBC-s riportot?

    VálaszTörlés
  76. Oké ! Jó éjszakát neked, én meg elhúzok ebédelni ! Látod, a koszos magyarja ( a cigányok szerint !) még éjszaka is zabál ! :-)

    VálaszTörlés
  77. Nekem megvan, holnapra betömörítem és kirakom a bloggomra. Anno én is megnéztem és lementettem. A bloggomon majd kattints a zászlóra ! :-)

    VálaszTörlés
  78. Ez kimaradt, van fotód arról a marékszar csibóköcsögről ?

    VálaszTörlés
  79. Ok. Jó éjt..., vagyis szép napot!:)

    VálaszTörlés
  80. Van egy egész album:). Azt mindjárt átküldöm.

    VálaszTörlés
  81. Köszönöm ! Narancsos kacsa a menü, a cigók ezért képesek lennének ölni !

    VálaszTörlés
  82. Hú wazze, remélem a díszítés nem piros szegfűből van!

    VálaszTörlés
  83. Nem hála Istennek ! Ne vedd el az étvágyam, sokat fogytam a meleg végett itt az északi szigeten. Cápacsalinak nem lenne jó a putriscigány ? Megoldódna az othoni gond, ráadásként a szaporaságuk végett egy kis pluszhoz jutna az állami költségvetés ! :-)

    VálaszTörlés
  84. Hülyének néznek az étteremben, a beszólásaidat olvasva felröhögök ugyanis. :-)

    VálaszTörlés
  85. Na, mostmár tényleg elköszönök Tőled. Jó éjszakát Neked ! Én meg megtömöm a pofám.

    VálaszTörlés
  86. Mi van náczik ? Kidögöltetek Csibó átkától ?

    VálaszTörlés
  87. Apám, itt tényleg nincsenek nácikok ! És magyarok ?

    VálaszTörlés
  88. Hajajj Bulcsú! A szavazás jelen állása szerint Cosland nem tetszik a többségnek. 62% a kiirtásra szavaz. Erre az eredményre nem számítottál. :)

    VálaszTörlés
  89. Nothus, a csbóátok borzasztó büdös, de azért nem halálos:).

    Harci, az emberek többsége már csak ilyen, szereti a könnyebbik végénél megfogni a dolgokat. A szavazásnak még nincs vége, de ha egyszer ez a többség akarata, nekünk is ehhez kell tartani magunkat...:).

    VálaszTörlés
  90. Basszus, én még nem is szavaztam ! Jelmondatom pedig ez lett: Irtsd a Pirézt ahol éred !
    Ezzel is az országot véded !

    VálaszTörlés
  91. Akkor nyomj egyet Nothus, 91 nap múlva lesz lezárva:).

    Először Cosland tűnt a befutónak, de mostanra valószínű, hogy nem fordul meg az eredmény. Pedig a jászberényi korcs kutya két napig szaladgált az internettel bíró haverjaihoz, ennyi idő alatt jött össze kb. 15 szavazat az első két lehetőségre.

    Azért az is jellemző, hogy az elsőre alig szavaztak, inkább a másodikat választották:).

    Szánalom...

    VálaszTörlés
  92. Bulcsú komám bizony szarban vagyunk!!! - ugyanis a harmadik verzóhoz szintén kell - egy lényegesen kisebb - terület...
    ...de abba még a legkeményebb jogvédők sem fognak beleegyezni:)

    VálaszTörlés
  93. Hát, a földet tényleg nem kéne teljesen lemérgezni. Szappannak sem váltak be, mert az a rothadt putriszag a főzés után is erősen érződött.

    Valamelyik hőközpontban viszont lehetne a tetemeket hasznosítani, a koksznak jó a fűtőértéke.

    VálaszTörlés
  94. Hülye nácikok vagytok, akik mindig a könnyebb megoldást akarják választani ! Szégyenlem magam miattatok is, hát a tengeri felhasználásra nem gondoltok ? Kurva jók lennének cápa csalinak is a bűnöző, degenerált cigányok !

    VálaszTörlés
  95. Nem terjednek ki az ismereteim arra vonatkozóan, hogy a cápákban is megtapad-e, a trichinella nevű fonálféreg, amit a dögevők gyakran terjesztenek és az emberre nézve igen veszélyes, sokszor halálos megbetegedést okoz.

    Amennyiben nem fertőzzük el a tengerek halait, nincs ellene kifogásom.

    VálaszTörlés
  96. Legjobb ismereteim szerint a tengervízben ezek az organizmusok nem élnek meg ! Tehát hajrá a zöld megoldás felé ! :-) Tudtam hogy egyetértesz velem barátom !

    VálaszTörlés
  97. Összekötné a fehér cápával zajló férfias küzdelmet, a a környezetszennyezés megakadályozásának nemes eszményével.

    Romantikus elgondolás, tetszik, szó se róla:)).

    A nagy mennyiségű szoktató etetés gondolom a tengeren sem árt, mert ha mindet horogra akarjuk tűzni, akkor életünk végéig pecázhatunk és még mindig ott fog egy csomó üldögélni a kikötőben, várva, hogy elvigyük sétahajókázni.

    VálaszTörlés
  98. Bányja kánya ! Te is szeretsz horgászni és én is ! A beetetéssel sem lenne gond és a csalival sem ! Ráadásképpen vendéghorgászokat is hívhatnánk ! :-) Hidd el jelentkezőkben nem lenne hiány ! :-))))

    VálaszTörlés
  99. "Hidd el jelentkezőkben nem lenne hiány ! :-)))) "

    Az biztos sőt, még meg is gazdagodhatnánk belőle:)).

    VálaszTörlés
  100. Tisztelt barátom ! Ezt hívják árukapcsolásnak ! Fogy a cigány, telik a számlánk, jól szórakozunk, és főzhetünk cápauszonylevest, a bőrét a cápának pedig eladhatjuk dörzspapírnak !

    VálaszTörlés
  101. Mindenre gondolsz, Nothus.

    Erről most már csak privátban beszéljünk, mert még más is rábukik az üzletre:)).

    VálaszTörlés
  102. Vettem Bulcsú ! A többit privátban lemutyizuk mi is mint a nagyok. Tajgetosz INC névnek megfelel vagy esetleg Cigowitz ? :-)

    VálaszTörlés
  103. náci sertéssek!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  104. Mi nem nácik vagyunk, hanem harcos náczikok ! Nácit esetleg Németországban találsz te vadbarom ! Én és a barátaim nem vagyunk nemzetiszocialisták !

    VálaszTörlés
  105. Rég olvastalak Bulcsú barátom. Remélem hogy nem lettél liberális !

    VálaszTörlés
  106. UNDORÍTTÓ EGYY NÁCI SERTÉSS ODAL ELKAPP A HÁNYINGERR TŐLETEK SERTÉSEKK !!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  107. http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=662&c_start=10#comments

    VálaszTörlés
  108. Ki pöcsöm pofázik itt tüdőből, de majd meg leszen szelep építve tüdejébe pusztúlónácinak ! :-D

    VálaszTörlés
  109. Szia! Ez nem egy igazi blog, itt csak ennyit akartam elmondani.

    Viszont a szavazás lassan lejár és kissé nyugtalanító az eredmény, lehet, hogy reklámoznom kéne, hátha megfordul az eredmény:)).

    VálaszTörlés
  110. Volt adva több hónap türelmi idő:)
    Sajnos(!!!) 3 nap alatt képtelenek vagyunk csodákat tenni:)
    Itt is a papírforma fog érvényesülni:)

    VálaszTörlés
  111. Nincs mit tenni kedves Tomi komám, értelmetlen szembemenni a népakarattal:(.

    VálaszTörlés